ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η vivlia-kainotomikis-diaxeirisis-polykatoikion.gr/ είναι μια ιστοσελίδα που αποσκοπεί στην παρουσίαση και διάθεση των βιβλίων και βιβλιοτετραδίων της σειράς «Καινοτομική Διαχείριση Πολυκατοικιών» της συγγραφέα και εκδότριας Τερίνας Τσουρού.

1. Προστασία προσωπικών δεδομένων

Για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών της ιστοσελίδας και των αγοραστών των βιβλίων και βιβλιοτετραδίων της σειράς «καινοτομική διαχείριση πολυκατοικιών» έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε όλες οι πληροφορίες που σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, να είναι μόνιμα ασφαλείς και απόρρητες.

2. Σκοπός συλλογής των προσωπικών δεδομένων

Τα προσωπικά δεδομένα που σας ζητούμε να μας δώσετε είναι τα ελάχιστα απαραίτητα για τη διεκπεραίωση δύο ενεργειών:

α) αποστολή ενημερωτικών μηνυμάτων για τα βιβλία μας

β) αποστολή βιβλίων που παραγγείλατε

3. Ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε

Τα προσωπικά σας στοιχεία που συλλέγουμε με τη συναίνεσή σας είναι:

α)Ονοματεπώνυμο και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για αποστολή ενημερωτικών  μηνυμάτων, σχετικά με τα βιβλία μας.Οποιαδήποτε στιγμή μπορείτε να ζητήσετε τη διαγραφή σας από τη λίστα αποστολής ενημερωτικών μηνυμάτων, στέλνοντας μήνυμα στο diaxeiri@otenet.gr.

β) Ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για την αποστολή των βιβλίων που παραγγείλατε.

Δεν συλλέγουμε στοιχεία για τις πιστωτικές σας κάρτες, δεδομένου ότι δεν παρέχουμε τη δυνατότητα πληρωμής με κάρτα.

4. Υπεύθυνος επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων

Υπεύθυνη για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών της ιστοσελίδας και των αγοραστών των βιβλίων και βιβλιοτετραδίων της σειράς «καινοτομική διαχείριση πολυκατοικιών» είναι η Τερίνα Τσουρού.

Κανένα άλλο άτομο δεν θα έχει πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα που μας κοινοποιήσατε, για το σκοπό που αναφέρεται στην παρ. 2).

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο diaxeiri@otenet.gr ή/και στο τηλέφωνο 6980 92 44 87.