Τι είπαν για τα βιβλία

Ακολουθούν αποσπάσματα από τις πρώτες εντυπώσεις για τα βιβλία μας.

 

·        ΤΟΜΟΣ  1 και ΤΟΜΟΣ  5

Οι σχέσεις των συνιδιοκτητών, τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις τους, η συμμετοχή και ο τρόπος λειτουργίας των γενικών συνελεύσεων των πολυκατοικιών έχουν εξελιχθεί σήμερα, την εποχή της κρίσης, σε ένα πραγματικά άλυτο γρίφο.

Απάντηση στα ατέλειωτα ερωτήματα των διαχειριστών, των συνιδιοκτητών και των εκπροσώπων τους στις γενικές συνελεύσεις, έρχoνται να δώσουν δύο ιδιαίτερα χρήσιμα στην κυριολεξία “πονήματα”,  έργα της συγγραφέως Αρχιτέκτονος Πολεοδόμου κας Τερίνας Τσουρού, μέλους της ΠΟΜΙΔΑ, ενώ σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλα

Στράτος Παραδιάς – Δικηγόρος, Πρόεδρος Π.ΟΜ.ΙΔ.Α

 

·        ΤΟΜΟΣ  1

Το βιβλίο σας είναι ένας εξαιρετικός οδηγός για όσους μετέχουμε σε ΓΣ πολυκατοικιών, διαχειριστές και μη. Συμπυκνώνει νομολογίες δικαστηρίων ειδικά σε θέματα κοινοχρήστων, αναφέρεται σε πολεοδομία θέματα που απασχολούν σε μεγάλο βαθμό τις πολυκατοικίες και γενικώς είναι πολύ χρήσιμο εγχειρίδιο.

Κατερίνα Σαίτη – Δικηγόρος, LLM Μεθοδολογίας Δικαίου, Υπ. Διδάκτωρ Παν/μίου Αθηνών

 

·        ΤΟΜΟΣ  1

Ο πρώτος τόμος μου άφησε άριστη εντύπωση. Σύντομα θα επικοινωνήσω μαζί σας ηλεκτρονικά για επόμενη αγορά. Εύχομαι να συνεχίσετε το δύσκολο (λόγω της βλακώδους νοοτροπίας πολλών νεοελλήνων στο θέμα της ιδιοκτησίας) έργο σας, καθώς είμαι κι εγώ παθών και ο πρώτος τόμος με βοήθησε πολύ.

Ν. Μαστροσταμάτης – Διαχειριστής Πολυκατοικίας – Αθήνα

 

·        ΤΟΜΟΣ  1 και ΤΟΜΟΣ  5

Τα βιβλία τα διάβασα. Είναι κατανοητά, ενδιαφέροντα, ιδανικά για ένα διαχειριστή. Με βοήθησαν πολύ.. Συγχαρητήρια !!!

Ευτύχιος Καραϊσαρίδης – Διαχειριστής Πολυκατοικίας – Θεσσαλονίκη

 

·        ΤΟΜΟΣ  1 και ΤΟΜΟΣ  5

Θα ήθελα να σας αναφέρω ότι η δουλειά στα  βιβλία σας είναι εξαιρετική.

Τα βρήκα πολύ επιμορφωτικά και βοηθητικά. Θα με ενδιέφεραν και τα δύο νέα βιβλία σας καθώς επίσης θα προσπαθήσω να τα διαδώσω σε όσους περισσότερους διαχειριστές δύναμαι.

Ευγένιος Βλάχος – Εταιρεία Διαχείρισης «Όραμα Διαχειριστική» – Χαϊδάρι

 

·        ΤΟΜΟΣ  1 και ΤΟΜΟΣ  5

Εξαιρετική δουλειά. Τα βιβλία αυτά θα έπρεπε να βρίσκονται στο αρχείο κάθε διαχείρισης, διότι αφενός μπορεί ο καθένας, αφού τα συμβουλευτεί να εκτελέσει τα καθήκοντα του διαχειριστή, αλλά αφετέρου, δίνονται απαντήσεις στις περισσότερες των διενέξεων ανάμεσα στους συνιδιοκτήτες.

Κατερίνα Γιάννακα – Διαχειρίστρια Πολυκατοικίας – Αθήνα

 

·        Για την καινοτομική προσέγγιση των βιβλίων

Αυτό που λείπει από τη χώρα μας είναι ακριβώς αυτό που περιγράφει η Αρχιτέκτων Τερίνα Τσουρού. Οι πολυκατοικίες δεν χρειάζονται διαχειριστές μόνο για τα κοινόχρηστα, αλλά ιδίως και για την απαραίτητη προληπτική συντήρηση τους, που είναι κάτι άγνωστο σε όσους έχουν κάποιο κτίσμα και νομίζουν ότι μπορεί να μείνει αιωνίως σώο, χωρίς συντήρηση.

 

Στυλιανός Ξενοκράτης – Αρχιτέκτων  

 

·        ΤΟΜΟΣ  1

Διαβάζοντας το βιβλίο σας – και ακόμα δεν το έχω τελειώσει – ήδη μου δώσατε λύσεις σε ένα αρκετά μεγάλο αριθμό προβλημάτων που προκύπτουν από την ενασχόλησή μου με τη διαχείριση της πολυκατοικίας. 

Γιώργος Δαμιανός – Διαχειριστής Πολυκατοικίας – Αθήνα

 

·        ΤΟΜΟΣ  1 και ΤΟΜΟΣ 5

Διαβάζοντας τα βιβλία σας, ένοιωθα ανακούφιση όπως όταν σου περνάει ένας φοβερός πονοκέφαλος με κάποιο φάρμακο.  Πήρα όλες τις απαντήσεις που δεν έβρισκα πουθενά και από κανέναν… Τα βιβλία σας δίνουν όλες τις γνώσεις με λόγο απλό, σαφή, αποδεικτικό, με νόμους και παραδείγματα.

Χρυσάνθη Χατζηπρίμου – Διαχειρίστρια Πολυκατοικίας

·        ΤΟΜΟΣ  5

Εξαιρετικός ο Τόμος 5. Θα ήθελα να παραγγείλω τους Τόμους 1 και 18.

Παναγιώτης Βλάχος – εταιρεία LPraxis – Αθήνα

 

·        ΤΟΜΟΣ  1 και ΤΟΜΟΣ 5

Είμαι ενθουσιασμένος από την ανάγνωση και την μελέτη των τόμων σας. Συγχαρητήρια.

Δημήτριος Μασιάλας – Ηλεκτρολόγος Μηχανολόγος – Αθήνα

 

·        ΤΟΜΟΣ  1 και ΤΟΜΟΣ 5

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τα βιβλία σας, καθώς με βοήθησαν πολλές φορές να ξέρω πώς να χειριστώ καταστάσεις σαν διαχειριστής.

 

Αντώνιος Λιονάκης – Διαχειριστής Πολυκατοικίας – Μαρούσι